NOTA 65 : BELIAN EMAS HAMPIR RM 1 JUTA DALAM 3 HARI

Apabila harga emas turun lagi, nampaknya penggemar-penggemar emas tidak melepaskan peluang keemasan ini dengan membuat belian tambahan sehingga RM 1 juta
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. 3 hari yang sangat menggembirakan ramai penggemar emas baru-baru ini termasuklah malam ini.

Apa petandanya?

Ia gara-gara harga emas turun ke paras paling rendah sekitar RM258/gram. Sebelum ni tanggal 28 November 2020 (Sabtu), saya ada membuat hantaran di dinding muka buku FB saya yang jumlah belian emas terkumpul waktu itu adalah sekitar RM 1.1 juta dan saya jangkakan ada peningkatan sehingga RM 1.5 juta sahaja. Tapi..

Apabila harga emas turun lagi, nampaknya penggemar-penggemar emas tidak melepaskan peluang keemasan ini dengan membuat belian tambahan sehingga RM 1 juta. Tindakan yang bertepatan pada masanya.

Ada yang beli dan simpan emas untuk diri sendiri, keluarga, anak-anak, ibu-bapa dan tidak kurang yang membelinya untuk persediaan perkahwinan, sambung belajar dan backup perniagaan masing-masing.

Masyaaallah Tabarokallah. Speechless.

Saya ambik kesempatan di sini untuk mendoakan semoga kita semua terus dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, Insya-Allah. Allahumma Aamen.

Slowly but surely.

Syabas! Anda hebat!

Wan Mohd Wazir

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.