NOTA 135 : SELAMAT DATANG PENYIMPAN EMAS KE-25 RIBU

keluarga RTE akan terus meningkat ke angka 80 ribu orang menjelang akhir tahun ini, Insyaallah
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Pendek je tulisan malam ni, Insyaallah.

Saya mewakili Team RTE ingin mengucapkan Selamat Datang dan Tahniah kepada penyimpan-penyimpan emas baharu sebagaimana disenaraikan dalam poster.

Khamis lalu, keluarga RTE secara rasminya bertambah ke angka 25 ribu orang seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei.

Pertambahan 1000 orang seminggu ini nampaknya telah menjadi konsisten bermula awal Januari 2021 lalu hingga sekarang. Hari ini, angka 25000 tersebut telah berjaya berganjak ke 25600. Pertambahan sekitar 200 orang penyimpan baharu setiap hari.

Saya dapat jangkakan, dengan adanya pertambahan yang konsisten ini, keluarga RTE akan terus meningkat ke angka 80 ribu orang menjelang akhir tahun ini, Insyaallah.

RTE Champion mampu! Yes!

Angka ini pada awalnya saya jangka dapat dicapai pada tahun 2023 depan, tapi ia telah dapat direalisasikan lebih awal. Ia adalah berkat usaha sama semua keluarga RTE mendidik sahabat handai, sanak saudara dan orang keliling membeli, menyimpan dan melabur dalam emas fizikal Public Gold.

Akhir kata, saya mendoakan semoga semua keluarga RTE terus konsisten mendidik dan menyebarkan informasi dan ilmu emas yang bermanfaat kepada semua tanpa jemu, Insyallah.

Terima kasih #TeamKab #TeamKing #PowerTeam #TeamQueen #TeamBabahNasim #WAWempire #TeamLead #RTEChampion

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together” – African Proverb

Wallahu’alam

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.