NOTA 136 : 1000 ORANG PENYIMPAN EMAS BAHARU DALAM 4 HARI

Saya doakan semoga RTE dan rangkaian dalam RTE terus berjaya, Insyaallah, Aameen
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Bermula awal Januari 2021, 5 minggu berturut-turut team RTE berjaya mencapai 1000 orang penyimpan emas baharu dalam seminggu. Biasanya setiap hari Khamis akan cukup 1000 orang penyimpan emas yang baharu.

Tetapi minggu ni, minggu ke-6 nampaknya dah ada perubahan yang sangat besar. Daripada 1000 orang dalam masa 7 hari telah bertukar kepada 1000 orang dalam masa 4 hari sahaja. Esok, Insyaallah RTE akan meraikan penyimpan emas ke 26 ribu.

Masyaallah Tabarokallah.

Saya ingin mengucapkan sekalung Tahniah kepada semua team #RTEChampion seperti #PowerTeam #TeamKAB #TeamKing #TeamQueen #TeamLead #WAWempire #TeamBabahNisam #TeamDRH #TeamPOSE #GengKartelEmas #TLGnetwork #TeamAYTI #TabungEmas #GengHafniGold #EmasDinarPublicGold #EmpayarCendawanEmas #EngineerEmasGroup #AltinWealthEmpire #TeamAWE #GoldenRatuBorneo #TemaAurum24k #TeamHananiEmpire #RaudhahGold dan sebagainya.

Tanpa usaha kalian, misi ini sukar direalisasikan dengan baik.

Saya doakan semoga RTE terus berjaya, Insyaallah, Aameen.

Dedikasi khas ucapan terima kasih ditujukan kepada Mahaguru Syukor Hashim dan MMG Jonaina Nordin atas tunjuk ajar tanpa jemu kepada team RTE dalam PG1MM.

Wallahu’alam

Wan Mohd Wazir Founder RTE Champion

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.