NOTA 49 : PUBLIC GOLD BELI SEMULA EMAS PELANGGAN

Dah 12 tahun saya bersama Public Gold. Sepanjang tempoh tersebut, Public Gold masih belum pernah menolak jualan semula emas pelanggan kepada Public Gold termasuklah emas-emas berjenama lain dan tidak berjenama yang ada di pasaran hari ini
kongsi artikel ini
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ye. Dah 12 tahun saya bersama Public Gold. Sepanjang tempoh tersebut, Public Gold masih belum pernah menolak jualan semula emas pelanggan kepada Public Gold termasuklah emas-emas berjenama lain dan tidak berjenama yang ada di pasaran hari ini. Sepanjang tempoh tersebut juga, Public Gold belum gagal membayar balik wang hasil jualan balik emas pelanggan kepada mereka.

Pelik kan? Ramai pelanggan baru rasa pelik. “Tak kan lah harga emas makin mahal, Public Gold masih nak beli semua jualan balik emas-emas pelanggan mereka bla bla bla …” Ujar salah seorang pelanggan baru.

Hello…Adik Abang Kakak sekelian, kita ingat kita je yang jual balik emas tu disebabkan harganya dah melambung tinggi sekarang. Tapi kita lupa, masih ramai pelanggan baru yang mula nak beli emas-emas yang dijual oleh Public Gold. Tengoklah posting yang saya buat sebelum ni

Sebab itulah jual beli emas di Public Gold terus utuh dan kekal bertahan selama 12 tahun sepertimana sekarang.

Tengoklah jumlah jualan balik aka BUY BACK yang telah saya buat sepanjang 2 bulan kebelakangan ini. Alhamdulillah. Siap boleh beli semula dah emas-emas baru.

Buatlah. Pasti kita suka.

Wan Mohd Wazir

Tuan Penasihat Emas Public Gold

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.