NOTA 132 : PROMOSI HEBAT 5 HARI PUBLIC GOLD BAKAL BERAKHIR KURANG 1 JAM

sebanyak RM1 juta+- belian emas dan perak telah dilakukan oleh sahabat-sahabat saya sepanjang 2 hari di awal bulan Februari 2021
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Kurang 1 jam dari sekarang, promosi hebat 5 hari Public Gold bakal berakhir.

Terkini, sebanyak RM1 juta+- belian emas dan perak telah dilakukan oleh sahabat-sahabat saya sepanjang 2 hari di awal bulan Februari 2021.

Ia menjadikan jumlah keseluruhan belian emas dan perak yang telah dibuat sepanjang 5 hari promosi hebat Public Gold adalah sebanyak RM1.7 juta +-.

Masyaallah Tabarokallah.

Kesimpulannya, tahap kesedaran rakan taulan dan saudara mara kita semua semakin hari semakin meningkat tinggi. Usaha yang berterusan sebelum ini telah membuahkan hasil yang sangat baik.

Alhamdulillah.

Maka tidak hairanlah apabila jumlah jualan emas dan perak Public Gold sepanjang Januari – September 2020 yang lalu telah berjaya memecah rekod jualan sebanyak RM1 Bilion.

Tahniah semua. Anda memang hebat!

Saya doakan semoga kita semua terus sukses dengan emas dan perak.

Wallahu’alam

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.