NOTA 10 : RAKYAT MALAYSIA REBUT PELUANG MEMILIKI EMAS MAMPU MILIK PUBLIC GOLD

kesedaran rakyat Malaysia semakin tinggi terhadap kepentingan emas sebagai salah satu alat / medium bagi tabungan masa hadapan.
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Nampaknya kesedaran rakyat Malaysia semakin tinggi terhadap kepentingan emas sebagai salah satu alat / medium bagi tabungan masa hadapan.

Ia selari dengan saranan Rasulullah SAW melalui satu Hadith (dhoif) dari Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan, “Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham” HR Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal.

Wasap yang paling laku keras “Wazir, bantu saya!”, “Wazir, ajar saya”, Wazir, saya nak beli jugak”, “Wazir, saya dah siap bank in..”. Ia telah diterjemahkan melalui pemilikan emas yang berjumlah RM929,055.43 (Ringgit Malaysia : Sembilan Ratus Dua Puluh Sembilan Ribu dan Lima Puluh Lima Ringgit dan Empat Puluh Tiga Sen). Alhamdulillah, menghampiri jumlah RM1 Juta!

MasyaAllah!Jika ada lagi yang memerlukan bantuan, boleh wasap terus ke www.wasap.my/+60199362935/MohonWazirBantuNasihatSaya

Inilah angka / jumlah pemilikan emas sejak 2 minggu saya berkongsi ilmu emas di FB. Siapa cakap orang kita lambat bertindak? Siapa cakap orang kita tiada kesedaran? Siapa cakap orang kita malas? Siapa cakap orang kita tiada duit? Hanya yang faham je tahu nilainya.

Jadi bertindaklah segera hatta memiliki 1 gram emas 1 bulan. Ia sudah mencukupi, Insyaallah berjaya!

MasyaAllah, Tabarokallah. Alhamdulillah.

Yang berkongsi,Wan Mohd Wazir

Boleh pakai link ni : –

Boleh ikuti blog baharu WanMohdWazir.com untuk informasi khas emas. Buat masa ini hanya ada landing page sebelum dilancarkan secara rasmi Jun 2020 nanti.

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.