NOTA 128 : WARGA RTE MENINGKAT KE 24 RIBU ORANG

sepanjang Januari 2021, seramai 3700 orang peminat emas baharu telah menyertai RTE
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Nampaknya semalam 28 Januari 2021 (Khamis), warga Rangkaian Tokey Emas (RTE) PG telah bertambah seribu orang lagi sepanjang minggu ini. Pertambahan ini menjadikan warga RTE meningkat dari 23 ribu orang kepada 24 ribu orang di seluruh Malaysia, Singapura dan Indonesia.

Untuk rekod, sepanjang Januari 2021, seramai 3700 orang peminat emas baharu telah menyertai RTE. Mereka terdiri daripada penyimpan emas, peniaga emas dan pelabur emas bersama kawan-kawan dan ahli keluarga masing-masing. Tidak ketinggalan, ramai juga di kalangan pelajar-pelajar universiti dan kolej yang telah memanfaatkan peluang keemasan ini bersama-sama RTE.

Insyaallah, kesemua mereka akan dibimbing dengan baik dan berkesan melalui mentor masing-masing sehingga mencapai objektif yang telah dihasratkan.

Tahniah dan selamat menimba ilmu kepada semua peminat emas baharu yang ohsem!

Tahniah juga kepada Puan Harmi Wijayanti dari Indonesia (PG00389389), yang merupakan ahli RTE yang ke-24000. Semoga terus sukses mencapai impian yang dihajati, Insyaallah.

Tahniah semua Mentor RTE!

Setinggi-tinggi penghargaan terima kasih buat mentor emas yang ohsem, Mahaguru Syukor Hashim atas tunjuk ajar dan bimbingan tanpa henti untuk saya dan team RTE. Yes!

Semoga warga RTE terus jadi Champion!

Wan Mohd Wazir

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.