NOTA 88 : PUBLIC GOLD PILIHAN MENTOR YANG BERJAYA

Pakar kewangan ini mulai kenal Public Gold melalui pertanyaan orang ramai kepada beliau di media sosial berhubung dengan status syarikat Public Gold yang heboh dicanang-canang oleh pesaing ketika itu sebagai sebuah syarikat pelaburan haram dan skim cepat kaya oleh Bank Negara Malaysia
kongsi artikel ini
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alhamdulillah. Selamat Pagi semua. Kita jumpa lagi. Saya doakan semoga kita semua diberikan kemurahan rezeki yang baik-baik sepanjang hari ini, Insyaallah.

Ok, pagi ni saya teruja bila baca tulisan Tuan Azizi Ali, Mentor Kewangan Malaysia yang dihormati. Saya ingat lagi, Tuan Azizi Ali mulai kenal Public Gold kalau tak silap saya sekitar tahun 2012 dan pada masa tu Public Gold masih belum lagi mempunyai sijil patuh syariah sepertimana sekarang.

Beliau mulai kenal Public Gold melalui pertanyaan orang ramai kepada beliau di media sosial berhubung dengan status syarikat Public Gold yang heboh dicanang-canang oleh pesaing ketika itu sebagai sebuah syarikat pelaburan haram dan skim cepat kaya oleh Bank Negara Malaysia. Bermula dari itu lah, beliau mula mengikuti Public Gold secara rapat sehinggalah pada satu hari beliau sendiri telah bergiat aktif dengan menjadi DEALER dan MENTOR di Public Gold. Beliau sendiri pernah menjadi SPEAKER RASMI Public Gold ketika itu.

Subhanallah, cantik kan aturan Allah Taala 😬

Apa yang nak saya simpulkan di sini, kadang-kadang dalam hidup kita ni, kita selalu dijamukan dengan pelbagai kisah yang baik dan tidak baik. Kita tak pernah bagi peluang kepada diri sendiri untuk mengenalinya dengan lebih rapat. “Persepsi” selalu menjadi makanan utama kepada kisah baik dan tidak baik ini. Ingatlah, sesuatu yang baik biasanya akan terus kekal. Yang tidak baik akan musnah binasa.

Terima kasih kerana membaca dan berkongsi untuk bacaan umum. Allah sayang kita semua.

Selamat Maju Jaya. Wan Mohd Wazir

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.