NOTA 185 – BELI EMAS MURAH HARI INI

Melalui Public Gold, kita boleh beli emas dengan 4 kaedah yang sangat istimewa. Sentiasa boleh beli dengan senyuman :-)
kongsi artikel ini

Masyaallah. Tabarokallah.

Alhamdulillah. Nampaknya kita dimurahkan rezeki lagi oleh Allah Taala sepanjang Syawal ini. Walaupun hanya seketika, rezeki tetap rezeki dan kita wajib memanfaatkannya segera. Dah lah Raya Aidilfitri 2022 ni pun Allah bagi HADIAH RAYA mengejut.
Syukur..

Harga emas turun lagi RM4/gram hari ini menjadikan jumlah penurunan secara keseluruhan setakat ini adalah sebanyak RM10/gram.
Allahurobbi, bestnyaaa..

Cuba kita tengok, kalau beli emas 100gram bulan lepas harganya RM28500, sekarang jumlah yang sama 100g, hari ini kita dapat beli dengan harga RM27400. Murah lebih RM1000. Inilah rezeki tersepak!

Melalui Public Gold, kita boleh beli emas dengan 4 kaedah yang sangat istimewa:
βœ… 1. Belian secara akaun emas GAP
βœ… 2. Belian secara bayaran penuh
βœ… 3. Belian secara bayaran ansuran bulanan
βœ… 4. Belian secara auto debit bulanan

Semuanya adalah PATUH SYARIAH.

Bestkan 😬

βœ… Kalau beli secara akaun GAP, kita dapat beli dengan harga RM274/gram sepanjang hari ini. Boleh mula beli serendah RM100. Tiada komitmen bulanan pun. Ada duit beli, tak ada duit, duk senyap ajelah, tak kan nak bayar dengan air liur kan? 😝

βœ… Kalau beli secara bayaran penuh, kita akan dapat beli emas dengan harga yang lebih murah iaitu sekitar RM271/gram. Murah lagi RM3 daripada harga sekarang. Cerdik tak? Hahahaha. Public Gold menawarkan harga yang lebih istimewa untuk belian emas dengan jumlah gram yang lebih besar! Bijak bijakβ€¦πŸ˜„

βœ… Kalau beli secara bayaran ansuran bulanan, ada 2 option yang ditawarkan iaitu ansuran selama 6 bulan atau 10 bulan. Bebas buat pilihan. So sudah pasti, kita terus ada komitmen wajib setiap bulan untuk bayar kos belian emas. Yang bestnya lagi adalah, tiada apa-apa bayaran kos-kos lain yang mengarut seperti interest bulanan yang melampau atas setiap belian yang dibuat. Kita hanya perlu bayar harga belian emas sahaja. Ia patuh SYARIAH tau 😍

βœ… Yang terakhir, kalau beli secara bayaran auto debit bulanan, kita juga dapat menjadualkan pembelian emas secara bulanan dengan lebih konsisten. Harga belian yang dibuat oleh Public Gold adalah mengikut harga semasa dan sudah tentu akan memaksimumkan keuntungan belian dan simpanan emas kita, Insyaallah. Ambil tindakan sekarang.

Jangan tunggu esok!

Esok akan naik semula RM1. Rugi. Setiap RM yang kita keluarkan sangat bermanfaat untuk kita beli emas dengan gram yang lebih banyak.

Jadi apa tindakan kita sekarang?
βœ… 1. Buka buka akaun emas kat sini (klik pada menu DAFTAR DI SINI) dan buat belian segera hatta RM100 tau 😬
βœ… 2. Yang dah ada akaun, tengok balik akaun simpanan duit masing-masing, mana-mana ada lebihan RM tu, keluar dan beli emas hari ini. Manfaatkan peluang keemasan ini segera.
βœ… 3. Bisik dekat pasangan kita macam suara “Yusofff Taiyooo…”, “Sayang..sayang..harga emas murah gile hari ini, less RM10 per gram tau…jom kita beli emas sama-sama nak….” 😍
βœ… 4. Bagitahu kepada semua orang kampung kita sekarang dengan cara masing-masing atau kongsikan je tulisan saya ni untuk bacaan umum kepada semua. Kongsikan banyak-banyak tau. Biar kita semua dimurahkn rezeki sama-sama. Letakkan maklumat ini dalam semua kumpulan wasap, telegram, fb, ig dan sebagainya sekarang.

Insyaallah usaha yang kecil ini akan membuahkan hasil yang sangat sangat sangat baik untuk kestabilan masa hadapan, Aameen.
Beli dan simpan emas dengan penuh senyuman hari ini 😬
Kongsikan.

Wan Mohd Wazir
www.notaemas.com
www.wanmohdwazir.com

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.