NOTA 108 : MENTOR YANG BETUL, SISTEM YANG BETUL, PLATFORM YANG BETUL, SYARIKAT YANG BETUL, PRODUK YANG BETUL DAN PERNIAGAAN YANG BETUL

Antara faktor utama yang menyumbang kepada kenaikan jumlah belian emas Public Gold adalah disebabkan KEJATUHAN SEMENTARA HARGA EMAS DUNIA
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Jumpa lagi malam ni 😬

Setakat 11 hari di awal tahun baharu 2021, jumlah belian emas Public Gold di bawah kendalian saya telah berjaya mencecah sekitar RM1.14 juta. Kenaikan sebanyak 50% daripada bulan-bulan sebelum ini. Purata belian emas Public Gold telah mencecah RM100 ribu sehari dan Insyaallah jumlah ini akan terus meningkat tinggi sekitar RM3 juta dan lebih menjelang akhir bulan Januari nanti.

Ia satu perkembangan yang sangat sangat positif.

Antara faktor utama yang menyumbang kepada kenaikan jumlah belian emas Public Gold adalah disebabkan KEJATUHAN SEMENTARA HARGA EMAS DUNIA sekitar RM264/gram beberapa hari lalu sehingga hari ini. Sahabat-sahabat saya memang tidak melepaskan peluang keEMASan ini. Alhamdulillah.

Selain daripada itu, saya dapati ada beberapa faktor besar yang lain juga menyumbang kepada peningkatan belian emas, antaranya adalah;

✅ 1. Pementoran yang betul

✅ 2. Penggunaan sistem yang betul

✅ 3. Pelaksanaan melalui platform yang betul

✅ 4. Pemilihan syarikat yang betul

✅ 5. Pembelian produk yang betul

✅ 6. Pengendalian perniagaan yang betul

Hasilnya juga adalah yang betul-betul memberikan pulangan yang sangat baik dan bermanfaat kepada semua pembeli dan penyimpan emas Public Gold.

Insyaallah menjelang 2025, dianggarkan seramai 100 ribu orang sahabat emas Rangkaian Tokey Emas (RTE) Public Gold akan memperolehi manfaat KEBEBASAN KEWANGAN sepertimana digariskan sebelum ini.

Rujuk artikel sebelum ini

Jadi? Tunggu apa lagi?

Jangan langgar dinding lagi!

Jangan langgar tembok lagi!

Selamat Maju Jaya. Kita buat kita rasa.

Terima kasih Public Gold – Dato’ Louis Ng.

Wan Mohd Wazir

WanMohdWazir.com – koleksi nota emas

#100kRTEPGMy

#RTEClub365

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.