NOTA 58 : PKP 6 BULAN JANA RM12 JUTA BELIAN EMAS

Kuasa beli masyarakat masih tinggi dan keghairahan masyarakat kepada pelaburan jangka pendek dan jangka panjang terutamanya kepada emas masih tinggi
kongsi artikel ini

Subhanallah. Alhamdulillah. RM12 juta bermula akhir Mac hingga September 2020 lalu.

Angka ni bukan satu angka yang biasa-biasa. Ia angka yang luar biasa di saat seluruh rakyat Malaysia menghadapi pandemik Covid-19 dan masalah kewangan yang meruncing.

Bagi saya, ia cuba membuktikan sesuatu iaitu aliran kewangan masing-masing sedang berada di tahap yang lebih baik dan selamat. Kuasa beli masyarakat masih tinggi dan keghairahan masyarakat kepada pelaburan jangka pendek dan jangka panjang masih tinggi.

Kesedaran inilah yang mampu mencorakkan masa depan masing-masing dengan lebih kompetitif, Insya-Allah.

So? Masih belum terlambat untuk terus membeli emas, lagi-lagi harga emas hari ini adalah menyamai harga emas bulan 6 yang lepas. Teruskan tanpa jemu. Mudah-mudahan terus dianugerahkan kejayaan!

Kita berada di trek yang BETUL!

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.