NOTA 39 : APA SANGATLAH NILAI RM280 BERBANDING DENGAN KENANGAN SEUMUR HIDUP, 1 GRAM EMAS EDISI KHAS COVID-19

kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Berbanyak-banyak syukur di atas kurniaan Allah Taala.

Tepat jangkaan saya dalam posting Nota 38 sebelum ini yang menyatakan edisi laku keras ini bakal cipta rekod baru. Betul! Setelah dilancarkan sekitar jam 10.20 pagi semalam (22/06/2020), 1 gram emas edisi khas COVID-19 batch 1 sebanyak 10 ribu unit telah habis dibeli / ditempah dalam masa 20 minit sahaja. Manakala 10 ribu untuk batch ke-2 pula habis dalam masa 1 jam 30 minit, menjadikan jumlah masa keseluruhan yang dicatat adalah kurang daripada 2 jam untuk menyapu bersih semua emas edisi khas COVID-19.

Alhamdulillah, saya sempat membuat belian sekitar 2000 keping (2kg – RM560 ribu) setelah ditempah khas oleh kenalan-kenalan rapat dan penggemar-penggemar emas lain.

Apa yang nak saya kongsi kat sini, apalah sangat nilai RM280 jika nak dibandingkan dengan kenangan kita sebagai rakyat Malaysia yang telah hampir berjaya melawan Pandemik COVID-19 selama 3 bulan dan 2 bulan fasa pemulihan yang seterusnya.

Kalau dikira-kira, jika kita simpan RM1 sehari selama setahun, RM280 tetap sangat murah untuk dijadikan kenangan seumur hidup. Malah hampir dapat 2 keping 1 gram emas edisi khas COVID-19. Dapat emas pulak tu, bukannya gambar kosong.

Milikilah. Hanya 20 ribu keping berlegar-legar dalam Malaysia.

Siapa yang berhajat bolehlah wasap saya untuk perbincangan lanjut. Insyaallah saya bantu.

✅ Info ringkas 1 gram emas edisi khas COVID-19;

✳️ Emas 999.9 jenis LBMA

✳️ Harga asal RM320 seunit

✳️ Harga promosi RM280 seunit

✳️ Dikeluarkan mulai pertengahan Ogos 2020

✳️ Hanya 20 ribu unit dalam Malaysia

✳️ Nilai akan datang bakal mencecah RM500 seunit

Itu je untuk kali ni sahabat-sahabat. Saya nak maklum juga yang harga emas tengah mendaki ke puncak baru sepanjang minggu ni dan minggu hadapan. Manfaatkanlah masa yang ada ini sebaik-baiknya.

Selamat Maju Jaya. Love ❤️ uollss.

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.