NOTA 22 : SAYA MULA MILIKI 1 GRAM EMAS

1 gram permulaan ni lah orang duk cakap benda yang paling susah dalam dunia yang kita nak buat
kongsi artikel ini
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alhamdulillah. Masih ramai yang bertanya “saya nak mulakan macam mana?”. Kalau ada 100 wasap, soalan ni akan timbul 95 kali. Ok kali ni saya nak ajar bagaimana nak memiliki 1 gram emas yang pertama.

Sahabat-sahabat semua, 1 gram permulaan ni lah orang duk cakap benda yang paling susah dalam dunia yang kita nak buat. Jadi! Sempena hari baik bulan baik kita sama-sama pecahkan kesusahan ini untuk kita meraikan kejayaan kita kelak. Saya yakin! Bila dah mula miliki, pegang, selalu tengok dan selalu gosok-gosok 😬🤭, ia mudah sangat nak beranak pinak dan bercucu cicit.

Betul. Cubalah!
‘Pejam mata’ untuk tukar sementara duit kertas kepada duit emas ni.
Saya senaraikan langkah yang perlu dilakukan sepertimana berikut;

  1. Mula-mula, daftar secara percuma di sini : wanmohdwazir.com/daftarpercuma
  2. Setelah selesai, semak maklumat dalam e-mel yang telah didaftarkan. Ikuti arahan yang diberikan
  3. Layari www.publicgold.com.my dan klik menu LOGIN
  4. Masukkan KOD IDENTITI dan KATA LALUAN sebagaimana maklumat di dalam emel
  5. Klik menu ORDER > PURCHASE ORDER > SEARCH > 1g (harga disertakan sekali)
  6. Klik ADD TO CART
  7. Klik pada ikon CART (1)
  8. Klik butang PROCEED TO NEXT PAGE
  9. Pilih lokasi OUTLET yang nak collect barang
  10. Pilih kaedah PAYMENT
  11. Pilih PURCHASE ORDER FOR MYSELF
  12. Klik kotak I AGREE AND UNDERSTAND…
  13. Klik butang CONFIRM AND PROCEED TO PAYMENT
  14. Klik FPX dan bayar terus secara online
  15. Selesai
  16. Hubungi Outlet PG yang dipilih untuk buat collection segera atau wasap saya untuk bantuan / atau mohon Public Gold uruskan khidmat pos (secured post) dengan caj RM10.

Mudah tak?
Pegang dulu belian emas 1 gram LBMA 999 yang pertama ini. Insyaallah ada keberkatan untuk memiliki koleksi-koleksi yang seterusnya. Buatlah!

Saya doakan semua berjaya, Insyaallah, Allahumma Aameen.
Semoga memberi manfaat kepada semua.

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.