NOTA 124 : PG MALL LUBUK REZEKI BAHARU

PG Mall ni ialah kita boleh jana pendapatan pasif melalui kaedah membeli-belah dan menjual barangan
kongsi artikel ini

Alhamdulillah. Semalam Isnin 25 Januari 2021, pasti ramai yang bergembira menerima bayaran insentif daripada PG Mall. Ada yang dapat RM100, RM1,000, RM10,000 dan lebih daripada PG Mall. Wow! Terbaik!

Alhamdulillah ❤️

Insyaallah, malam ini, Selasa 26 Januari 2021 mulai jam 8.30 malam, kita akan dapat bersama-sama SELEBRITI PG MALL yang popular iaitu Khairul Anuar Basri. Tuan Khairul Anuar Basri juga merupakan penulis buku khas PG Mall yang bertajuk BUAT DUIT DENGAN CONSUMERCANT.

Profil #KAB :

Layari : atau PG Mall Malaysia secara langsung malam nanti.

Jangan lepaskan peluang terbaik ini!

Kongsikan maklumat ini kepada semua ❤️

✳️ Ye! PG Mall merupakan satu lagi lubuk rezeki untuk menjana pendapatan pasif.

Apa itu PG Mall?

Mari kita kenal-kenal dengan PG Mall;

✅ 1. PG Mall adalah platform beli belah atas talian. Ia boleh diakses melalui web https://www.pgmall.my dan juga melalui aplikasi khas telefon pintar yang boleh dimuat turun daripada store masing-masing.

✅ 2. PG Mall adalah antara 3 platform beli belah atas talian yang terbaik di Malaysia selepas Shopee dan Lazada. Di belakang PG Mall ketika ini adalah Go Shop, Zalora, Lelong, eBay, Hermo dan Sephora.

✅ 3. PG Mall diasas dan dimiliki oleh orang Malaysia iaitu Dato’ Wira Louis Ng yang juga merupakan pengasas syarikat jual beli emas fizikal tersohor negara, Public Gold.

✅ 4. Di PG Mall terdapat pelbagai jenis barangan yang dijual seperti keperluan dapur, alat solek, makanan, telefon hinggalah kepada barangan keperluan harian yang lain. Pendek kata, semua ada dan harganya adalah murah!

✅ 5. Yang paling bestnya, di PG Mall ada menjual pelbagai jenis BARANG KEMAS (termasuk Swarovski) dan EMAS FIZIKAL (edisi khas dan terhad). Semua pembelian akan terus dipos ke rumah masing-masing menggunakan pos yang berinsuran. Yang pasti, ianya ORIGINAL!

✅ 6. Di PG Mall juga, pembeli boleh mendaftar sebagai ‘shopper’ dan pembeli juga boleh mendaftar sebagai ‘merchant’. Kita boleh beli barang dan kita juga boleh jual barang. Best! 😍

✅ 7. Selain itu, yang bestnya dekat PG Mall ni ialah kita boleh jana pendapatan pasif melalui kaedah membeli-belah dan menjual barangan.

✅ 8. Kita juga boleh membina EMPAYAR PG MALL milik kita sendiri dan dari situ kita boleh jana pendapatan pasif buat setiap kali kita dan semua empayar kita membeli-belah di PG Mall. Menarik kan? 😬

✅ 9. Konsep jana pendapatan apabila membeli-belah ini dipanggil ‘CONSUMERCHANT’. Ia satu konsep perkongsian keuntungan melalui ‘CASHBACK’ yang telah diatur oleh pengurusan PG Mall.

✅ 10. Nilai cashback belian sendiri bergantung kepada level kita. Terdapat 4 level bermula dengan SHOPPER, SUPER SHOPPER, PREMIUM SHOPPER dan yang paling tinggi adalah ELITE SHOPPER. Jumlah insentif yang bakal diperolehi hasil pembelian peribadi adalah 0.5% hingga 2%. Manakala isentif pasif daripada empayar masing-masing adalah antara 0.5% hingga 1% atas semua jenis pembelian tak kira besar atau kecil. Best tak?

✅ 11. Pendaftaran sebagai shopper adalah PERCUMA. Boleh dapatkan URL pendaftaran di ruangan bawah artikel ini nanti.

✅ 12. Sesiapa yang dah jadi customer atau dealer Public Gold, tuan/puan secara automatik dah jadi shopper di PG Mall dan mengikut level/pangkat masing-masing dalam Public Gold. Masukkan Nombor PG dan kata laluan PG masing-masing sahaja. Tak perlu mendaftar lagi.

✅ 13. Sekali kita dah mendaftar sebagai shopper di PG Mall, kita boleh bina empayar PG Mall kita sendiri tanpa had.

✅ 14. Setiap shopper tidak akan dikenakan sebarang syarat. Tiada pembelian minimum atau belian tetap yang wajib dilakukan setiap bulan. Terpulang kepada kebijaksanaan masing-masing.

✅ 15. Cashback bagi semua belian selama sebulan akan dibayar insentif terus ke akaun bank (jika lebih daripada RM100) / C-Wallet (jika kurang daripada RM100) masing-masing pada 25hb bulan berikutnya setiap bulan.

✅ 16. Tambahan : Selain daripada jana pendapatan melalui cashback, shopper juga boleh jana pendapatan lain di PG Mall melalui ‘Shake the World’, ‘Whats in the Box’, ‘free shipping’, kupon-kupon diskaun dan jualan murah di PG Mall setiap hari.

✅ 17. Belian di PG Mall boleh dibayar dengan pelbagai cara seperti C-Wallet, FPX, e-Wallet lain seperti Touch’N’Go, Maybank QRPay, GrabPay, Kad Kredit dan sebagainya. Mungkin kita akan dapat keuntungan berganda melalui cashback daripada penyedia e-Wallet yang lain.

❤️ Hanya ikuti 3 langkah mudah saja untuk mula membina empayar PG Mall anda dan menjana pendapatan pasif sekarang;

❤️ Daftar sebagai shopper secara percuma dengan klik link berikut;

1. https://pgmall.my/register?referralPgCode=mkamb8789@gmail.com

Atau

2. https://pgmall.my/register?referralPgCode=wmdwazir@yahoo.com

❤️ Layari Kedai KAB untuk belian pelbagai barang dan buku di

Semudah ABC kan?

Apa tunggu lagi? Jom kita kembangkan empayar PG Mall kita sekarang. Jangan bertangguh lagi.

Kita buat kita rasa. Begitulah 😍

Wan Mohd Wazir (PG000436)

Sahabat dan Introducer kepada Ustaz Khairul Anuar Basri Al-Hafiz (PG0033441) di bawah Mentor Syukor Hashim (PG000012), Mahaguru Emas Malaysia.

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.