NOTA 102 : BELI EMAS OTOMATIK DAPAT DEALER PERCUMA

Beli emas otomatik dapat title dealer percuma. Tak payah bayar apa-apa yuran tambahan, tak payah ada apa-apa janji, tak payah ada apa-apa komitmen bulanan, beli emas, cukup jumlah, otomatik akan jadi dealer Public Gold
kongsi artikel ini
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alhamdulillah. Selamat petang semua. Emmm, mesti sekarang ni ramai yang tengah duk tengok-tengok harga emas untuk buat pembelian kan? Harga tengah mendaki sekarang menuju ke RM278/g. Kalau ikut kepada jangkaan pakar, harga emas boleh naik sehingga RM350/g sepanjang tahun 2021.

Ok. Kita berbalik kepada topik yang nak kita bincang petang ni.

Betul. Beli emas otomatik dapat title dealer percuma. Tak payah bayar apa-apa yuran tambahan, tak payah ada apa-apa janji, tak payah ada apa-apa komitmen bulanan, beli emas, cukup jumlah, otomatik akan jadi dealer Public Gold.

Jadi dealer Public Gold ni beruntung sangat-sangat, tak payah nak susah-susahkan diri untuk buat jual beli emas pun, cukup sekadar buat belian untuk diri sendiri dan cukup bulan akan terima rebet balik atas belian peribadi yang telah dibuat antara 1.0% hingga 1.5% dari nilaian belian emas.

Contoh macam belian seorang akak dalam gambar yang disertakan. Akak ni telah membeli 10 dinar sekeping yang bersamaan 42.50 gram emas 999 dengan harga RM11,583.00.

Belian akak ni telah diconvert kepada belian dealer dengan title PRIORITY DEALER. Lepas ni, setiap kali akak ni beli emas untuk diri sendiri, akak ni akan dapat rebet tunai sebanyak 1.5% daripada jumlah belian emas. So akak dapat beli emas dengan harga yang lebih murah 😬

So mudah je kan? Tak kan Public Gold nak bagi rebet pun tak suka? 😝

Like facebook @rtechampion
Penafian: Artikel yang diterbitkan berdasarkan kepada pengalaman penulis. Tidak dibenarkan untuk ‘copy and paste’ sebarang artikel yang diterbitkan dan dijual kepada mana-mana pihak. Sekiranya masih berhasrat untuk komersilkannya, hubungi penulis di support.notaemas.com. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Daftar akaun dewasa
(18 tahun ke atas).
Terbuka kepada sesiapa sahaja.

Daftar akaun Junior
(18 tahun ke bawah)
Nota: Disarankan Penjaga daftar dahulu.